Geslaagde Looërmark BBQ

Een prachtige, zonnige en warme dag beloofde zaterdag 3 september j.l. te worden. Al op tijd was de BBQ-commissie in de weer op het zwembadterrein om party-tenten, tafels, stoelen en nog veel meer klaar te zetten en aan te kleden.

Vanaf ’s avonds half zeven waren de Looërmarkers welkom om deel te nemen aan de traditionele BBQ. De BBQ-commissie, bestaande uit Dory & Arjan, Paula & Maarten, Rob & Wilma en Martha & Peter, ontvingen de buurbewoners met een glaasje bubbels. Na een kort welkom en waarin de “spelregels” van de avond werden uitgelegd, werden de vlammen in de BBQ’s ontstoken en het gevarieerde eten bereid. De grill-masters waren er maar druk mee en kwamen zelf amper toe aan een hapje. Zij stonden wel naast het schap waar de drankjes geserveerd werden, zodat daar wel voor werd gezorgd.

De avond werd opgeluisterd door zang van troubadour Casper en terwijl het donkerder werd, ontstond er een feeërieke sfeer en waande men zich in zuidelijke streken.

Op het eind werd Casper nog bijgestaan door talenten uit het park met gevarieerde zangkwaliteiten, maar dat verhoogde alleen maar de pret.

Voldaan ging geleidelijk iedereen rond middernacht weer naar huis terug.

Nu nog een oproep:

Wie zetten zich in voor de BBQ van 2024!

Aanmelden bij het bestuur van de belangenvereniging.

Hier een korte indruk van de avond. Voor meer foto’s klik op deze link naar het Google fotoalbum.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.